La consellera Borràs presideix l’acte de lliurament del VI Memorial Cassià Just al dominic Jean Jacques Pérennès

20 març 2017 19:30 | Palau de la Generalitat (entrada pel carrer de Sant Sever) | Barcelona |
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà l’acte de lliurament del VI Memorial Cassià Just al dominic i director de l’Escola Bíblica i Arqueològica Francesa de Jerusalem, Jacques Pérennès, per part de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.
A l’acte també intervindrà el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell; el prior dels dominics de Barcelona, Xabier Gómez; el director de l’institut Dominic d’Estudis Orientals, Jean Druel. Salwa L’Aouaji El Gharbi, membre del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa, impartirà la conferència “La importància del diàleg entre islam i cristianisme”.