El Govern de Reus, satisfet amb el replantejament del model d’adscripció única a secundària

Dijous 15 Febrer, 2018
Ensenyament i política lingüística

El Govern de Reus mostra la seva satisfacció per l’anunci del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya de replantejar-se el model d’adscripció única a secundària prevista pel curs que ve.

La regidoria d’Ensenyament i Política Lingüísitica porta dies treballant internament i de manera conjunta amb els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat per fer arribar al Departament alternatives i propostes de millora del model. Alternatives i propostes de millora que, segons l’anunci del Departament, podrien haver estat tingudes en compte.

Les converses s’han portat de manera discreta, i es van intensificar a partir de la presentació i debat del model d’adscripició única al Consell Escolar Municipal el passat 23 de gener. En paral·lel a aquestes converses la regidoria ha mantingut trobades informatives amb la comunitat educativa i, especialment, amb els pares i mares d’alumnes que han sol·licitat informació sobre aquesta qüestió.

El Govern de Reus lamenta que el Departament d’Ensenyament no hagi tingut en compte ni l’esforç, ni la capacitat propositiva de la regidoria d’Ensenyament a l’hora de fer públic el replantejament del model d’adscripció que el Govern de Reus comparteix.

Galeria imatges: