La Diputació inicia les proves per poder ampliar voreres en Massarrojos després de 20 anys de reivindicació veïnal

La Diputació de València instal·larà en les pròximes setmanes uns semàfors provisionals en la travessia de Massarrojos amb l'objectiu de confirmar la idoneïtat d'obrir un segon tram de circulació alternativa que servisca per a distribuir el tràfic a l'interior de la població, la qual cosa permetria ampliar les voreres en aquesta zona del municipi, donant resposta a una reivindicació veïnal després de 20 anys de protestes.

 

Els semàfors serviran per a alternar el pas dels vehicles en un i un altre sentit, com ja ocorre en el tram situat en l'eixida cap a Rocafort, i en cas que la prova es desenvolupe segons el previst, es procedirà a reduir l'amplària de la calçada a un sol carril en la zona central de la travessia, on es trova la farmàcia.

 

llegeix més