La Xarxa de centres municipals d’Educació Especial acorda el seu Pla d’acció

La Xarxa de centres municipals d’Educació Especial acorda el seu Pla d'acció

Una quinzena de tècnics d’Educació dels ajuntaments de Badalona, Cornellà de Llobregat, Gavà, Granollers, Mollet del Vallès i Terrassa i les direccions dels nou centres que integren la Xarxa de centres municipals d'Educació Especial s’han trobat avui al Pati Manning de Barcelona per definir el Pla d’acció i els objectius de treball.

Crear i fomentar espais de reflexió i intercanvi en el marc de l’educació inclusiva i la transformació educativa, fer xarxa al territori, obrir els centres a l’entorn i establir criteris de referència de necessitats de cada perfil i edat per a totes les escoles, són les primeres línies de treball acordades per aquesta xarxa. Actualment està integrada per 6 municipis que apleguen 9 centres d’educació especial amb un alumnat total de gairebé 700 persones, que representen el 47% de l’oferta pública d’educació especial a la demarcació, i ocupen un total de 226 professionals.

Llegiu-ne més